tiistai 5. toukokuuta 2015

Jäähyväiset aarteille

Jotain vanhaa täytyy aina sulkea, että voi avata uutta.

Tämä oli blogini ensimmäinen kuva: silloin 5-vuotiaan tyttäreni rakkaimpia pieniä aarteita.Aloittaessani blogin kirjoittamisen reilu 2 vuotta sitten, oli elämäntilanteeni aika erilainen kuin nyt. Olin kotiäiti ja päivät täyttyivät arjen pyörityksestä (noh, kuten nytkin, hieman eri tavoin vain). Aarteita-blogin ensimmäinen slogan olikin "arjen estetiikkaa etsimässä". Ja omimmillaan blogi oli juuri sitä, kauniiden hetkien ikuistamista. Sitten vauva-arki vaihtui pikkulapsivaiheeksi, pienimmät aloittivat päiväkodin, siirryin työelämään yritykseni myötä - mielenkiinnon painopiste muuttui kodista sen ulkopuolelle. Blogista on tullut vähän sellainen tuhannen asian sekametelisoppa, jossa ei keskitytä oikein mihinkään, ja olen miettinyt, mitä tehdä asialle.

Päätin, että on aika sulkea Aarteita-blogi.

Aloitan uuden, KEY Livingin oman blogin.

Uuden blogin painopiste pyörii sisustuksen, designin, juhlien ja taiteenteon ympärille. Samoissa teemoissa siis, kuin lähiaikoina muutoinkin, objektiivisemmalla tasolla vain. Minähän siellä edelleen kirjoittelen omana itsenäni, mutta perhe-elämä ja lapset saavat jatkossa jäädä ulkopuolelle. Kotia saatan edelleen sillon tällöin kuvata, jos merkityksellistä kuvattavaa löytyy. :)

Aarteita-blogi jää tänne vielä joksikin aikaa, mutta uusia postauksia ei tänne tule ja todennäköisesti jonkin ajan päästä poistan tämän blogin kokonaan. Fb-sivua en poista, vaan se vaihtuu vain uudelle nimelle.

Tuntuu haikealta, hieman samalta kuin lasten kasvaessa. Jostain täytyy päästää irti, antaa tilaa uudelle. Yksi ajanjakso elämästä on takanapäin. Yhtä aikaa se tuntuu hyvältä ja pahalta.

KIITOS teille niin monelle, jotka olette kulkeneet Aarteita-blogin mukana alusta asti. Uuden blogin osoite on keylivingblog.blogspot.fi . Toivottavasti tavataan siellä taas. Ja toivottavasti pystyn inspiroimaan teitä jatkossakin!

Rakkain terveisin, Kirsi

PS. Te, jotka olette linkittäneet blogini omiin blogeihinne, vaihtaisitteko tilalle uuden osoitteen. :)2 kommenttia:

  1. Niin se aika muuttaa, lapset kun kasvaa, muuttuu huomaamatta se arkikin. Vielä kun alkaa työelämä. Voin vain näin vielä kotiäitinä kuvitella sen kaiken, ne tunteet. Kaikkea hyvää uuden blogin pariin ja ihanaa kevättä teille! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Anna! Kyllä se näkökulma kaikkeen vaan muuttuu, kun ei olla kaikki päivisin kotosalla. Ihanaa kevättä ja kesää teille, ajelkaahan lomilla Leenan kanssa taas tännekin, kun ehditte. :)

      Poista

Ilahdun, jos kommentoit. :)