torstai 16. huhtikuuta 2015

Kuulumisia

Heippa!

Täällä on viime viikot tehty töitä, töitä ja töitä. Hyvä että töitä on ja tykkään tehdä niitä, mutta kiireen vuoksi stressikäyrä on noussut vähän liian korkealle...

Olikin ihana irtiotto käydä loppuviikosta rakkaiden ystävien kanssa minilomalla Tallinnassa. Mikäli aiotte shoppailla Tallinnassa, suosittelen suuntaamaan bussilla tai taksilla Ülemiste-kauppakeskukseen. Mahtavat shoppailumahdollisuudet vaatemerkeiltä, joita ei Suomesta löydy mm. Reserved, Mohito, River Island...ja lasten vaatteita mm. Next, Okaidi ja Mothercare. Pelkästään kenkäkauppoja keskuksesta löytyy 23!Näkymät Swissôtelin 26. kerroksen huoneesta :)


Ihaninta oli tietysti vain nauttia ystävien seurasta, viiden tähden hotellista, laiskottelusta ja hyvästä ruuasta. Ja unohtaa stressi muutamaksi päiväksi. Paluun arkeen meinasi vähän ahdistaa, mutta onneksi tiedossa on nyt kaikenlaista kivaa:

- Taulujani on esillä yrittäjille tarkoitetussa HUBI-tapahtumassa Seinäjoen Framin D-rakennuksessa 8. krs koko ensi viikon ajan. Onko tämä suorastaan ensimmäinen taidenäyttelyni?! Lisätietoja tapahtumasta täällä. Olen itse lähes koko viikon paikalla, joten tauluista kiinnostuneet ottakaa yhteyttä ja tulkaa katsomaan.

- Osallistun Rytmikorjaamon Designsunnuntai -tapahtumaan su 26.4. Paikalla on tosi mielenkiintoisia myyjiä, työpajoja, näytöksiä ja niin edelleen, kannattaa tulla. Pääsymaksu koko tapahtumaan on 5e. Lisätietoja myyntitorista tästä.Mukavaa loppuviikkoa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos kommentoit. :)