maanantai 20. lokakuuta 2014

Pojan huoneessa

Hei!

Joku ehkä muistaa, kun viime keväänä intoilin yhden huoneen maalamisesta mustaksi? Tälloin huoneeseen muutti koululainen. En kuitenkaan saanut aikaiseksi kuvata blogia varten, ja nyt asukas on jälleen vaihtunut. Tällä kertaa täällä asuu pian kaksivuotias kuopus.Huoneessa on maalattu mustaksi päätyseinä ja lisäksi n. 3/4 toisesta seinästä. Hiukan arvelutti, että olisiko tämä pikkupojalle liian synkeä. Mutta mielestäni ei ollenkaan, kun leluista ja kalusteista tulee kivasti väriä, ja muut seinät ovat valkoiset. Haluaisin vielä tuohon String-hyllyn viereen, leikkikeittiön yläpuolelle, jotakin oikein värikästä.

Matto ja verhot Anno, tyynyt Ikea, mustat kangaskorit H&M Home.


Hyllylle laitoin kehyksiin uuden tuttavani Riiken hauskan printtikortin. Käykäähän tutustumassa kivaan Metsolassa-blogiin!Samoja printtejä pääsi myös vessan tauluhyllylle. Tänne olen uusinut hiljattain myös valaisimen (Clas Ohlsson), kun pieni kristallikruunu ei oikein enää sopinut talon muuhun ilmeeseen. Nyt tekee mieli katsella kaikkea simppeliä ja eleetöntä. Hetken päästä taas jotain muuta?
Muutkin asiat etenevät painollaan, hitaasti mutta varmasti. Meidän olohuoneen kattoon tulevat Konton akustiikkalevyt odottelevat postissa - näistä lisää asennusvaiheessa. Myös terassin lasitus on piakkoin paikallaan, sillä Lumonin lasikuorma on jo tuotu pihaan. Maalausinnostus jatkuu, ja valmistumassa onkin useampi taulu, jotka näette varmasti vielä tällä viikolla. Mukavaa säpinää elämässä! Iloa teidänkin viikkoonne!


2 kommenttia:

  1. Oi, tuot iloa muidenkin elämään ihan vaan kuvaamalla kaikkea hienoa, mitä oot saanut aikaan! Oot niin lahjakas!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten ihana kommentti, kiitos! <3 <3 <3

      Poista

Ilahdun, jos kommentoit. :)