lauantai 11. lokakuuta 2014

Peurat

Osallistuin tänään Seinäjoki Art & Design Weekin myyjäistapahtumaan Seinäjoen Rytmikorjaamolla. Olin tarkoituksella valinnut oman yrityksen ensimmäiseksi markkinointipaikaksi tällaisen pienehkön tapahtuman, johon oli matala kynnys osallistua. Kävijöitä olikin yllättävän paljon ja oli mukava jutustella ihmisten kanssa, joten olin oikein tyytyväinen osallistumiseeni.

Viimeiset kaksi viikkoa ovat olleet kaoottisia lasten ja oman sairastelun vuoksi ja maalaushommat jäivät viime tippaan. Yleensä olen maalannut vain tilauksesta, mutta palveluita on hankala markkinoida, jos ei ole mitään konkreettista näytettävää. Maalasin siis näytille sarjatyönä kolme peura-aiheista, syksyistä taulua. Yhden ison (ensimmäisessä kuvassa) ja kaksi hieman pienempää.


Peurat I


Peurat II


 Peurat III


Nämä kaksi taulua (I ja II) löysivät tänään onnellisen omistajan! Suoraan sanottuna epäilin etukäteen, ettei monikaan helpolla valitsisi näin värikkäitä tauluja. Taulut päätyivät kuitenkin ihanan persoonalliseen perheeseen, joka näytti juuri oikeanlaiselta näiden omistajiksi - ihan kuin olisin maalannut juuri heille. Nämä pääsivät kotiin kauas maalle, villin luonnon keskelle, tiilitakan vierelle.

MUOKKAUS 12.10.: En tokikaan osaa maalata peuroja ihan päästäni, vaan tarvitsen mallin. Peuroihin katsoin mallia netistä hakusanalla "deers" löytämistäni kuvista. Kuvat tässä:
Houkuttimeksi pöytääni tekaisin joitakin kymmeniä puumagneetteja, ja ne olivatkin myyntivaltti. 
Päivästä jäi hyvä mieli ja tunne, että olen oikeaan suuntaan menossa. Tämä on mukavaa!!

PS. Jos olet kiinnostunut Peurat III -taulusta, otathan yhteyttä kirsi@keyliving.fi :)

4 kommenttia:

 1. Hei, Täytyy kommentoida, että taulusi ovat upeat….! Jäin katsomaan niitä ihastellen kauan. KH

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, ihana kun tykkäsit. :)

   Poista
 2. Tykkään - minulle peurat on SE juttu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peurat on ihania, kauniita. Minäkin tykkään! :)

   Poista

Ilahdun, jos kommentoit. :)