tiistai 28. lokakuuta 2014

Asuntomessut 2016 & lasitusasiaa

Pari päivää sitten kävimme perheen kanssa kävellen tutkailemassa lähimaaston rakennustöitä. Ainakin paikalliset tietävät, että Seinäjoella järjestetään Asuntomessut vuonna 2016. Rakennustyöt ovat alkaneet jo usealla tontilla! Hurjaa, miten ympäristö muuttuu messujen myötä. Varmasti messukesä tulee olemaan näillä hoodeilla yhtä trafiikkia, mutta palkintona on kauniisti rakennettua miljöötä leikki- ja urheilupaikkoineen, uimarannasta puhumattakaan. En valita!
Asuntomessualue sijoittuu aivan Kyrkösjärven tekojärven rannalle. Järveä kiertää patovalli suosittuine ulkoilureitteineen.Omissa toiveissa olisi tietysti päästä mukaan sisustamaan asuntomessutaloa tai useampaakin. Kun on kerran käynyt läpi sen prosessin, olisi toisella kertaa monessa suhteessa viisaampi. Vielä on ollut sisustusrintamalla melko hiljaista ja sormet syyhyäisivät tositoimiin... 


Kyllä on harmaat ja tasapaksut maisemat, mutta meidän terassi kirkastuu kirkastumistaan. Lumonin asentajat ovat olleet pari päivää paikalla, ja terassillemme on ilmeistynyt katto sekä seinää. Jälki on hyvää! Pian tuo alkaa muistuttaa yhtä lisähuonetta, ja olen tehnyt mukavia pikku suunnitelmia sen sisustamiseksi. Lähiviikkoina terassillamme tulee olemaan myös Lumonin järjestämä esittelytilaisuus, jolloin halukkaat voivat tulla tutustumaan lasitusratkaisuihin ja tapaamaan Lumonin edustajaa, sekä myös minua. Tilaisuudesta lisää heti, kun tiedän yksityiskohdista tarkemmin! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun, jos kommentoit. :)