lauantai 22. maaliskuuta 2014

Liitutaulu & työasiaa

Kolmevuotias on päättänyt olla kissa, lähes kaiken aikaa. Hiukan huvituin, kun huomasin jonkun kirjoittaman muistutuksen:


Keskimmäisten tyttärien (6- ja 3v) huoneen oveen tein joskus syksyllä tuollaisen puhekuplan ihan vaan leikkaamalla liitutaulutarrarullasta. Tässä on niin monet koululeikit leikitty, ja koululaisenkin huoneen oveen pitää kuulemma saada samantyylinen. Ehkä ajatuskupla?


Varsin tyytyväinen kisu isosiskon hellässä hoivassa.

- - -

Sitten ajattelin valaista teitä tämänhetkisistä työkuvioistani. Pääsin heti työelämään hypättyäni mukavaan projektiin, nimittäin mukaan sisustamaan upeaa taloa ensi kesän asuntomessuille Jyväskylään. Oma vastuualueeni on talon piensisustus -ja somistus, eikä varmaan tarvitse erikseen kertoa, että olen aika innoissani! Kiirettä kuitenkin pukkaa, kun ensimmäisten huoneiden täytyy olla valmiina jo toukokuussa. Työkaverin kanssa pyöritellään malleja, kankaita, näytepaloja ynnä muita niin, että ne tulee uniinkin. :)


Toivotaan, että lopputulos on hyvä kaikesta kiireestä huolimatta. :)

Aurinkoista viikonloppua! 

6 kommenttia:

 1. Vautsi mikä mäihä! Tsemppiä työskentelyyn!

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoinen projekti! Olispa upeaa päästä joskus myös tekemään jotain tälläistä. Mukavia ja onnistuneita hetkiä, lopputulosta odotellen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosiaankin mielenkiintoista. Toivotaan, että lopputuloksesta uskaltaa olla ylpeä ;)

   Poista
 3. Kuulostaa mielenkiintoiselta tuo sun työprojektisi, kaikkea hyvää sinulle siihen! Ja ihanat leikit siellä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Noi lasten leikit on kyllä niin hauskoja, joka päivä saa nauraa! Teillä varmasti sama meininki, kun monta eri ikäistä leikkijää. :)

   Poista

Ilahdun, jos kommentoit. :)