sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Lehtiteline seinälle

Meille kerääntyy aina epämääräisiä pinoja sisustuslehtiä. Yleensä silmäilen uudet lehdet nopeasti ja ne jäävät tasoille pyörimään ja odottamaan tarkempaa lukemista. Tarvitsisin noille uudehkoille lehdille jonkinlaisen, helposti saavutettavissa olevan säilytyspaikan. Lattialle en halua enempää tavaraa, joten seinäteline tuntuisi sopivalta vaihtoehdolta. Täydellinen yksilö vain piilottelee jossain. Tässä joitain löytöjäni ja pohdintojani.


Tämä tanskalaisen Foxy Potaton luomus olisi aika kiva, mutta puun sävy vähän epäilyttää. Ei ehkä mätsää olohuoneen pöytään tai muutenkaan sisustukseen. Ja tuo vaakasuuntaisuus on vähän hankala, kun kaavailen telinettä sijoitettavaksi kapeaan kohtaan.


Minustion City Sunday -lehtiteline olisi aika hauska ja rautalankamuotoilu ajankohtaista. Tämä saattaa olla hieno - tai sitten ei. Pitäisi ensin nähdä livenä, että tietäisi tykkääkö ja sopisiko se meille. Tosin tämäkin on vaakasuuntainen, eikä mahtuisi suunnittelemaani paikkaan. Äh.
Wall Case -seinäteline on yksinkertainen ja funktionaalinen. Ja vähän tylsä. Ikean Spontan olisi edullinen ja ihan ok-vaihtoehto. Mutta jos edellinen oli vähän tylsä, niin tämä on tosi tylsä!Granitin vaihtoehto olisi tietysti söpöin! Harmi etteivät nämä osuneet silmään Granitissa käydessä. Tosin taitavat olla vähän pieniä omiin tarpeisiini. Voisihan näitä ostaa monta samanlaista viereikkäin tai päällekkäin, mutta toisaalta saman tarpeen saisi hoidettua yhdellä sopivankokoisella
 tuotteella.

Näitä telineitä on netti pullollaan, mutta sitä täydellistä ei ole missään. Kysymys kuuluukin: oletko SINÄ törmännyt unelmieni lehtitelineeseen? Jos, niin kerrothan mistä sen löydän. Kriteerit suurinpiirtein:

- pystysuuntainen
- mieluiten metallinen
- väri musta tai sinkki
- no okei, valkoinenkin voisi mennä
- noin 10 lehteä pitäisi mahtua

Jään jännityksellä odottamaan. ;)

Mukavaa uutta viikkoa kaikille!11 kommenttia:

 1. Karl Andersson & Sönerin Collar lehtiteline on kaunein näkemäni lehtiteline, muttei siihen kellään normaalilla ihmisellä ole varaa.
  Toivottavasti se sinun täydellinen lehtitelineesi löytyy vielä. Ja jos se melkein täydellinen löytyy, niin onneksi mustaa ja harmaata spraymaalia löytyy rautakaupoista :)
  t: Sara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vastauksesta. Tuossa Collarissa on kyllä ideaa! Mutta hinta melko suolainen kyllä. En nyt kuitenkaan lehtitelinettä himoitse niin, että lähtisin sijoittamaan :D
   Ja olen kyllä valmis tuunaamaan, lopulta kai se täytyy itse rakentaa jostain, jos ei sopivaa löydy. :)

   Poista
 2. https://www.weecos.com/fi/item/lehtiteline

  VastaaPoista
 3. http://www.shop.finelittleday.com/other/naver-birch-wall-basket

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Söpöjä kummatkin! Mutta oisiko liian pieniä? Tämä jälkimmäinen jää kyllä mieleen...harkitsen! :)

   Poista
 4. Minä tilasin tällaisen, mutten vielä osaa sanoa siitä kokemuksia: http://countryputiikki.nettiavain.fi/verkkokauppa/metalli-pelti-rauta/?num=123225&upotusURI=/verkkokauppa/metalli-pelti-rauta/&x123175=Select/Card

  T. Huiskulan emäntä blogista http://huiskulassa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä, mutta luulen että tuo on lehdille liian kevyt ja heppoinen, näyttäisi olevan enemmän kirjeille? Tai ainakaan ei kovin monta lehteä jaksa kannatella? :)

   Poista
 5. Minus tiolla on myös kapea lehtiteline, little saturday

  http://www.kokou.fi/Little-saturday-lehtiteline-1

  Kiva, jopa kivempi kuin yksi leveä :)

  VastaaPoista

Ilahdun, jos kommentoit. :)