perjantai 6. syyskuuta 2013

Helsingin sisustuskaupoissa

Käväisin pienellä rentoutusretkellä Helsingissä.
Aina yhtä ihanaa ja hiukan haikeaa on lähestyä junalla vanhaa kotikaupunkia. Syksyisessä Helsingissä on erityistä nostalgiaa: 14 vuotta sitten, pimeänä syksyisenä iltana, tapasin mieheni ensimmäisen kerran Mannerheimintien McDonaldsissa. Vaikka Helsinki on täynnä muistoja, en erityisesti kaipaa sinne asumaan - riittää kun pääsee silloin tällöin ostoksille ja ystäviä tapaamaan.

Tällä kertaa tärkeimpänä kohteenani oli kesällä Erottajalle avattu piensisustus- ja toimistotavaraa myyvä Granit. Tiesin jo valmiiksi, että tämä olisi suosikkikauppani, enkä tosiaan ollut väärässä! Granitin sivuille pääset tästä.

Tuli vähän valinnan vaikeus, olisin voinut ostaa KAIKEN. Isompia sisustustavaroita ei tietenkään voi junalla kuljettaa, joten muutama pikku juttu lähti lopulta mukaan. White on Whitesta (Mannerheimintie 2) löysin kivat seinäkoukut erääseen tulevaan kylpyhuonesomistukseen, josta varmasti kuulette myöhemmin. :)  Ohikulkumatkalla nappasin Tigeristä saippua-alustan ja pumppupullon. Yllättäen mattamustaa.

Yksi suosikkikaupoistani Helsingissä on söpöä pikkutavaraa myyvä Pino (Fredrikinkatu 22). 

 Juhlaintoilijan paratiisi. 


Jemmasin pari paperipallosta poikasen parin kuukauden päässä häämöttäviin 1-vuotisjuhliin. Voihan niitä jo alkaa suunnittelemaan, eikö niin. :) Stockmannin Argoshallissa sattui olemaan My Design Guide -tapahtuma (30.8.-15.9.), jossa on ajankohtaista designia nähtävällä, käykäähän tutustumassa, jos siellä päin liikutte. 

Reissulla tärkeintä oli kuitenkin irtiotto arjesta ja hyvän ystävän seura. Virkistynyt mieli on taas täynnä uusia ajatuksia ja ideoita! 

8 kommenttia:

 1. Kuinka ollakaan, kesällä Granitista tuli kotiin pitkälti samat jutut ;) Haalittavaahaan siellä olisi ollut vaikka kuinka paljon, mutta jäipähän hyvä syy päästä pian uudelleen! Pino on kanssa yksi ikisuosikeista pikku tilpehööreineen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin en ole ollenkaan yllättynyt! :)

   Poista
 2. Ja mä tapasin elämäni miehen Kauppakadun Hesessä... Hyvät miehet ne tykkää roskaruoasta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi...kunhan ei jää putki päälle! :)

   Poista
 3. Kiitti muistutuksesta! Meenki torstaina Pinoon ainaki, jos aikataulu sallii :) Meen pakkahuoneelle yhteen designweek-happeninkiin niin samalla reissulla pitää noi tsekkaa :) Tergui

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinähän on myöskin Peroba juuri tien toisella puolella, sinnekin :) Tervemenoa :)

   Poista
 4. Ihania löytöjä teit! Ja varmasti oli mukava irtiotto omasta arjesta! :) Pitääkin piiphataa joskus tuolla Pinossa, kuullut oon, mutten ole koskaan käynyt. Aurinkoisia päiviä sinne teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet noista kaupoista on sellaisia, että kannattaa poiketa vaikkei mitään ostaisikaan. Katseleminenkin on inspiroivaa! Pino on juuri sellainen. Mukavia syksypäiviä teillekin. <3

   Poista

Ilahdun, jos kommentoit. :)