keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Valokuvaseinä

Meillä on sisustuksen suhteen vähän se tilanne, että suutarin lapsella ei ole kenkiä. Hyviä ideoita ja suunnitelmia kyllä löytyy, mutta toteutus on aina sillä "pitäisi"-tasolla ja omiin silmiin sisustus näyttää aivan keskeneräiseltä. Jospa tämä blogi hiukan vauhdittaisi ideoiden toteutumista!


Olen jo parisen vuotta suunnitellut valokuvakollaasia tyhjälle olohuoneen seinälle. Alkuvuodesta miehen kanssa päätettiin, että kollaasi on valmis ennen erästä tiettyä tapahtumaa. Varmaankin arvaatte, että sitä sitten sommiteltiin tuohon seinälle edellisenä yönä ja vielä tunti ennen tapahtuman alkua. Mutta nyt se on siinä! 
Kollaasissa on perheen tärkeitä kuvia lapsista vauvoina ja nyt, hääkuva, raskauskuva ja muita muistoja. Isoon Y-kirjaimeen ihastuin Playtypen nettikaupassa. Voi kyllä olla, että juliste tuosta vaihtaa paikkaa, kun valokuvia tulee vähitellen lisää. Y-kirjain voisi myöskin saada kavereita pienemmistä kirjainjulisteista tai tauluista. Mutta nyt se saa hetken komeilla tuossa seinällä valokuvien kanssa.

Monet kollaasin kuvista on ottanut lahjakas ystäväni Janina Jaakkola. Janinan sivut löytyy täältä.


Kirkasta keskiviikkoa kaikille!4 kommenttia:

 1. Onnea uudelle blogille! Teillä on ihanan valoisa koti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kun piipahdit. :) Ps. Ootko huomannut fb:sta mun viestin sulle?

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, mukava kun kävit blogissani. Oonkin sun blogissa käynyt joskus, täytyy tulla taas kurkkimaan! :)

   Poista

Ilahdun, jos kommentoit. :)