torstai 28. maaliskuuta 2013

Pääsiäispuuhia

Hei ystävät!

Haluaisin tässä vaiheessa kertoa, kuinka mukavaa on, kun talo on siivottu pääsiäiseksi, leivonnaiset tuoksuu, pajunkissat on koristeltu ja sitä rataa. Karu totuus kuitenkin on ihan toisenlainen: kaikki valmistelut on puolitiessä eikä ole oikein intoakaan tehdä mitään. Nelikuinen poikanen on päättänyt alkaa heräämään iloisesti yhdessä auringon kanssa, ja tuntuu, että väsymys tahmeuttaa koko elämän - tai vähintäänkin sammuttaa luovuuden. Jospa tässä pääsiäisen aikaan ehtisi vähän levätäkin, kun on toinen aikuinen kotosalla. 

Tyttösten kanssa saatiin sentään maalailtua pääsiäismunia. Kun minimalistina yritin hiukan hillitä tyttöjen räikeänkirjavaa värienkäyttöä, sain 7-vuotiaalta vastaukseksi: "Näistä tuli parempia kuin mä ajattelinkaan!" Ihan oikea asenne, ja saahan sitä lapset pääsiäisenä iloita väreistä! :)Kaitaliinan löysin jokin aika sitten Pentikistä. Ihanan keväiset värit ja materiaalina (yleensä inhoamani) muovi. Tosi kätevää näin lapsiperheessä, kun pöytäliinan saa pestä vaikka hanan alla, eikä tarvitse laittaa samantien koneeseen.

Itsekin innostuin yömyöhällä maalaamaan pari munaa.


Hauskaa pääsiäistä kaikille!

10 kommenttia:

 1. Kuin myös sinulle Kirsi ja koko perheelle :)

  Marika Ugist

  VastaaPoista
 2. Pääsiäisterkut teille! Meillä on tänään Wilman kanssa munien maalaus ohjelmassa!!T. Maaria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa pääsiäistä teillekin, Maaria!

   Poista
 3. Täällä ei hermot kestä munien maalaamista, mutta ihana katsella sun kauniita kuvia aiheesta! Iloa ja valoa aikaisiin aamuihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Täällä kesti hermot kun otin ensin isommat maalaamaan ja sit pienimmän tytön yksin, niin ei ollut koko lauma kerralla. :)

   Poista
 4. Kärsivällisyyttä vaativaa puuhaa nuo lasten kanssa näpertelyt. Ihanan näköiseen lopputulokseen pääsitte! :) kauniin näköistä teillä! Olen aloittanut itsekkin bloggaamnisen. Käyppä vierailulla jos kerkeät. :) silja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin kurkkaamassa, tulen toistekin :)

   Poista

Ilahdun, jos kommentoit. :)