maanantai 11. maaliskuuta 2013

Juhlasuunnitelmia

Meillä on keväisin melko vilkasta juhlintaa, koska kaikki kolme ihanaa tyttöämme ovat syntyneet keväällä:

Maaliskuussa juhlii 2v.
Huhtikuussa 8v.
Toukokuussa 6v.
Sitten saadaankin kesä huilata, omat juhlani elokuussa ohitetaan olankohautuksella ja vasta marraskuussa juhlitaan perheen vanhinta ja nuorinta henkilöä, eli miestäni ja nyt nelikuista poikasta. 

Juhlien suunnittelu on vaan mahtavan mukavaa! Tai onhan se työlästäkin, mutta siitä huolimatta ihanan inspiroivaa tasaisen arjen keskellä. Alan yleensä jo hyvissä ajoin miettiä juhlien teemaa, värejä, vaatteita ja somisteita. Unohtamatta tietenkään tarjoiluita. Isommille tytöille suunnitellaan toivomusten mukaiset teemajuhlat kaverisynttäreille ja lisäksi erikseen juhlitaan lähipiirin kesken, jolloin keskitytään syömispuoleen. Pienempien synttäreille tulee vain lähimpiä, jolloin teema ei ole kovinkaan tärkeässä roolissa.

Kaksivuotiaan juhlajärjestelyt jäi tänä vuonna vähän viime tippaan, koska makasin kuumeessa koko viime viikon. Tyttö ehti täyttää kaksi jo loppuviikosta ja juhlat olisi tarkoitus pitää seuraavana sunnuntaina. Kaikki on tekemättä joten kiirettä pitää! Olin onneksi jo hyvissä ajoin hommannut kaikille tytöille juhlamekot. Kun on jo kahdeksan vuotta  pukenut tyttölapsia vaaleanpunaiseen ja muuhun hempeään, halusin nyt jotain ihan muuta: sinistä ja valkoista. Tänä keväänä laivastohenkiset vaatteet näyttävät uskomattoman ihanilta ja raikkailta! Juhliin taidan napata sinisen lisäksi jonkin tyttömäisen sävyn mukaan, jottei mene liian tummaksi. Ehkäpä jotain tällaista:Mekko Carter's, kakku löytyi täältä, pillit Decorahousesta.

Olen lähiaikoina innostunut miniaskarteluista washiteippien kanssa (näistä tulee varmasti myöhemmin paljon enemmänkin juttua), ja juhliin saisikin niillä helposti pieniä somisteita. Teippien kanssa ei tarvitse erikseen mitään leikkaa-liimaa-kuivata(-epäonnistu) -rumbaa niinkuin kartongista askarrellessa, vaan lippu on nopeasti valmis ja paikoilleen liimattukin samantien. Jotain tämäntyyppistä, eri väreissä toki:
Omat suunnitelmat alkaa vähitellen olla kasassa, mutta mistä se pieni tyttö sitten tykkäisi? Tällä hetkellä neiti on ihan hulluna Unelmatarhaan. Värimaailma on tietysti näistä niin kaukana kuin mahdollista! Mutta eiköhän me jotenkin saada Unelmatarhakin mukaan juonittua. Kaikki voittaa :) 

PS. Meinaan toisinaan vieläkin unohtaa olevani myös poikalapsen äiti! Tytöille on mekot hankittuna, mutta pojan juhlavaatteita en ole huomannut ajatella ollenkaan. No, vielä ehtii, ehtiihän?

Mukavaa maanantaita teille ensimmäiset lukijani! <3 1 kommentti:

  1. Ihania sävyjä! Juhlien järkkäily ja suunnittelu on kyllä kivaa puuhaa ja vuosien myötä on oppinut aloittelemaan jo hyvissä ajoin. Pikkuneidin juhlista tulee varmasti kauniit! Terkkuja!

    VastaaPoista

Ilahdun, jos kommentoit. :)