torstai 14. maaliskuuta 2013

Esittäytyminen

Vielä pari päivää sitten ajattelin bloggailla ihan vain omaksi ja läheisteni iloksi. Mutta yllättävän nopeasti tulikin se tilanne, että täällä vierailee meille aivan tuntemattomia! Tervetuloa teillekin! Ajattelin esitellä hiukan meidän perhettä, niin saatte käsitystä kuka täällä oikein kirjoittelee.

{tästä poistettu perhekuva, kun alkoi tuntua liian henkilökohtaiselta}

Asumme vuonna 2008 valmistuneessa, itse suunnitellussa (ja lähes rakennetussakin) vaalean harmaassa kivitalossa. Neliöitä talosta löytyy 146,5. Talo on avara, mutta neljä makuuhuonetta meinaa olla jo melkein liian vähän nelilapsisessa perheessä. Tavaramäärän kanssa saa koko ajan olla tarkkana, että säilytystila riittää eikä homma räjähdä käsiin. En voi sietää tarpeetonta roinaa, vaan pyrin pääsemään siitä nopeasti eroon. Valitettavasti se ei aina tällaisen lauman kanssa onnistu. Isommilla tytöillä varsinkin riittää kaikenlaista pikkupiiperrystä, ja jokainen paperisilpun pala on tietysti todella tärkeä :)

Tässä koti lumen keskellä.Valmistuin muotoilijaksi keväällä -12. Nelivuotisen koulun aikana ehdin olla kaksi kertaa raskaana ja synnyttää kerran. Silti vaan paperit tuli kouraan univeloista huolimatta! Vaikka lifestyle/sisustusalalla olenkin, en voi kuvailla itseäni mitenkään "intohimoiseksi sisustajaksi". Pikemminkin harkitsen pitkään ja hartaasti uusien hankintojen tekemistä. Pieniä tuunailuita tulee tehtyä usein, isompia muutoksia harvemmin. Tällä hetkellä muutoksia pitäisi kyllä tehdä vähän joka huoneeseen...

Olemme olleet onnellisesti naimisissa jo reilu kymmenen vuotta. Tytöt ovat syntyneet vuosina -05, -07, ja -11, ja poika syksyllä -12. Lasten ehdoilla siis mennään!


PS. No nyt se aurinko paistaa! :)

6 kommenttia:

 1. Kiva lukea teidän kuulumisia blogista. T Elina

  VastaaPoista
 2. Ollaanko me tuttuja? :) Muistutat yhtä tuttua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän me Johanna tuttuja ollaan, vaikkakin vuosien takaa :) Jossain lehdessä oli kerran juttua sun blogista ja menin heti kurkkaamaan, ja sen jälkeen satunnaisesti käynyt lukemassa. Tervetuloa tänne :)

   Poista
  2. No nuin arvelinkin. Kiva nähdä! Upee koti teillä <3 Ne oli silloin kivoja aikoja. Mukava tavata blogisfääreissä ;)

   Poista
 3. Kiva uusi blogi-löytö! :) jään mielellään seuraamaan sun päivityksiä. :) aurinkoista sunnuntaita Helsingistä! :)

  VastaaPoista

Ilahdun, jos kommentoit. :)